Icons Bartelds 7

Groenvoorziening

Duurzaam
Met de inzet van de nieuwste technieken en machines zal uw terrein op de meest duurzame manier aangelegd en onderhouden worden.
Ervaring
Met medewerkers die al meer dan 25 jaar verbonden zijn aan het bedrijf beschikken wij over een schat aan ervaring en vakkennis om uw groenvoorziening aan te leggen en te onderhouden.

Voor een duurzame benadering van uw groenvoorziening. Bartelds staat al sinds 1939 bekent als een betrouwbare partner als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfsterrein, openbaar groen, tuinen van zorginstellingen en gemeentelijk en provinciaal groen.

Belastingvoordeel met De Levende Tuin

U kunt profiteren van belastingvoordeel wanneer u investeert waarmee de directe omgeving van uw pand beter is afgestemd op de weersinvloeden en aantrekkelijker is voor mens en dier. In feite gaat het om alle maatregelen die passen binnen het VHG-concept "De Levende Tuin" met aandacht voor de vijf onderdelen: dieren, energie, voedsel, water en bodem. Bijvoorbeeld:

  • Het verwijderen van ondoordringbare verharding en in plaats daarvan paden aanleggen van halfverharding;
  • Het planten van houtwallen, hagen, struiken en bomen;
  • Maatregelen die de stedelijke warmte-eilandeffecten verminderen zoals het planten van bomen en struiken, eventueel voorzien van natuurlijke speelelementen en begroeiing voor kinderen om buitenspelen te stimuleren;
  • Investeringen in het kader van de Green Deal 'Levende Duurzame Buitenruimtes'. Deze deal kwam tot stand in samenwerking met NL Greenlabel en de ministeries van Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu. De deal is gebaseerd op de principes van De Levende Tuin.

Wie kan er profiteren van deze regeling?

De regeling is bestemd voor onderneming die:

  • Inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen;
  • Van plan zijn om minimaal € 2.500,- te investeren in innovatieve en milieuvriendelijke technieken/producten die op de Milieulijst staan;
  • Niet eerder gebruik hebben gemaakt van deze regeling.

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Meer informatie kunt u vinden op de website van Branchevereninging VHG.

Stel een vraag aan
Jan Ubels
050 406 1991
j.ubels@bartelds.nl
Dit kunnen wij voor u doen