Ons werk

Van ontwerp, onderhoud, groenvoorziening, boomverzorging
tot de moderne trends van gevelgroen en groene daken.
Icons Bartelds 4
Tuinontwerp
Wij besteden veel tijd en energie in de basis voor elke tuin, het ontwerp. Tijdens dit proces vertaalt de ontwerper uw tuinwensen en -eisen naar een unieke tuin.
Lees meer
Icons Bartelds 11
Tuinaanleg
De aanleg van uw tuin wordt in goed overleg en zorgvuldig uitgevoerd door een team van vakbekwame hoveniers.
Lees meer
Icons Bartelds 02
Tuinonderhoud
Bartelds Hoveniersbedrijf biedt een grote verscheidenheid aan expertise als het gaat om het onderhoud van uw groen.
Lees meer
Icons Bartelds 04
Groene daken
Groene daken zijn ‘hot’. Wij verzorgen voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren het onderhoud op diverse daken.
Lees meer
Icons Bartelds 2
Groenvoorziening
Wij kunnen uw partner zijn als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van uw bedrijfsterrein, openbare ruimte of uw tuin bij een zorginstelling
Lees meer
Icons Bartelds 05
Boomverzorging
Boomverzorging houdt in dat er gekeken wordt naar de toekomst en de ontwikkeling van de boom en daar dan actie op ondernemen.
Lees meer
Onze werkwijze
In 1939 werd Bartelds Hoveniersbedrijf opgericht en het bedrijf is sindsdien niet meer weg te denken uit de regio Haren en zuid-Groningen. In de loop van de decennia hebben wij ons op alle aspecten van het hoveniersvak gericht en kunnen we stellen dat wij een allround hoveniersbedrijf zijn. Vele werknemers werken al meer dan 25 jaar bij het bedrijf en bedienen al evenlang de vele vaste klanten die wij als bedrijf hebben. Zo variëren de werkzaamheden binnen ons bedrijf van ontwerp, aanleg, onderhoud, groenvoorziening, boomverzorging tot de moderne trends van gevelgroen en groene daken.
Lees meer
Ons principe

Uw inspiratie.

Vandaag de dag zijn er vele manieren waarop u, op tuingebied, inspiratie kunt opdoen. Er zijn wekelijks programma’s over tuinen en tuinieren, tientallen tuinbladen die maandelijks verschijnen en een keur aan tuinboeken van bekende en minder bekende schrijvers. Belangrijk is echter dat u door de bomen het bos blijft zien. Enige realiteitszin is daarbij vereist. Een extra methode om ideeën op te doen is een kijkje in uw buurt of woonwijk. U ziet er vaak fantastische maar soms ook afschuwelijk creaties.

Lees meer